Huizenprijzen en de huizenmarkt in Nijehaske

Begrijp de huizenprijzen in Nijehaske met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nijehaske

Nijehaske is een plaats in de gemeente De Fryske Marren. Deze plaats telt volgens het CBS 51.725 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nijehaske. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 382.188 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 382.188
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Nijehaske

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nijehaske is 12 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nijehaske moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nijehaske.

Woningen recent verkocht in Nijehaske

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nijehaske. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nijehaske.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nijehaske. Een eengezinswoning in Nijehaske komt het meest (63%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nijehaske

In Nijehaske wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nijehaske

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nijehaske (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nijehaske

Starterswoningen in Nijehaske zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nijehaske zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nijehaske zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nijehaske? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nijehaske

Wil je een huis kopen in Nijehaske? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nijehaske . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nijehaske alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nijehaske.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Nijehaske.

Bekijk alle koopwoningen in Nijehaske. Zoek je huurwoning in Nijehaske? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nijehaske

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nijehaske is 2.625 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.438 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nijehaske

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nijehaske vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Nijehaske

Nijehaske bestaat uit 51 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.