De Huizenmarkt in Wijckel (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Wijckel

Woningmarkt Wijckel

Wijckel is een plaats in de gemeente De Fryske Marren. Deze plaats telt volgens het CBS 51.725 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wijckel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 483.675 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 483.675
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Wijckel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wijckel is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Wijckel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Wijckel.

Woningen recent verkocht in Wijckel

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wijckel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wijckel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Wijckel. Een eengezinswoning in Wijckel komt het meest (70%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Wijckel

In Wijckel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Wijckel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Wijckel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Wijckel
Binnenring: Nederland

Wijckel waar ligt dat?

Woningen te koop Wijckel

Wil je een huis kopen in Wijckel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wijckel . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Wijckel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wijckel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Wijckel. Zoek je huurwoning in Wijckel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Wijckel

Starterswoningen in Wijckel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Wijckel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Wijckel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Wijckel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Wijckel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wijckel is 3.580 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.341 euro).

Leeftijden Wijckel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wijckel vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Wijckel

Wijckel bestaat uit 51 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.