logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Elahuizen in Elahuizen

Begrijp de huizenprijzen in Elahuizen De Fryske Marren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Elahuizen De Fryske Marren

Elahuizen is een wijk in de plaats Elahuizen binnen de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 360 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Elahuizen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 764.162 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 764.162
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Elahuizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Elahuizen is 51 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Elahuizen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Elahuizen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Elahuizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Elahuizen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Elahuizen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Elahuizen. Een eengezinswoning in Elahuizen komt het meest (58%) voor. Daarna komt een villa met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Elahuizen

In Elahuizen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Elahuizen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Elahuizen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Elahuizen De Fryske Marren

Starterswoningen in Elahuizen De Fryske Marren zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Elahuizen De Fryske Marren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Elahuizen De Fryske Marren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Elahuizen De Fryske Marren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Elahuizen De Fryske Marren

Wil je een huis kopen in Elahuizen De Fryske Marren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Elahuizen De Fryske Marren . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Elahuizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Elahuizen.

Bekijk alle koopwoningen in Elahuizen De Fryske Marren. Zoek je huurwoning in Elahuizen De Fryske Marren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Elahuizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Elahuizen is 3.131 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.674 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Elahuizen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Elahuizen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Elahuizen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Elahuizen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Elahuizen

Elahuizen