Elahuizen in gemeente De Fryske Marren

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Elahuizen

Een eerste blik op Elahuizen

Elahuizen is een wijk in de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 345 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Elahuizen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 464.997 euro.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 464.997
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Elahuizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Elahuizen is 79 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Elahuizen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Elahuizen

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Elahuizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Elahuizen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Elahuizen. Een eengezinswoning in Elahuizen komt het meest (58%) voor. Daarna komt een villa met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Elahuizen

In Elahuizen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Elahuizen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Elahuizen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Elahuizen
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Elahuizen

Wil je een huis kopen in Elahuizen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Elahuizen . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Elahuizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Elahuizen.

Zoek je huurwoning in Elahuizen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Elahuizen.

Huizenprijzen in Elahuizen

Starterswoningen in Elahuizen zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Elahuizen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Elahuizen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Elahuizen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Elahuizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Elahuizen is 2.606 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Elahuizen is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Elahuizen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Elahuizen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Elahuizen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Elahuizen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Elahuizen

Elahuizen

Instellingen zijn opgeslagen