Nijehaske in gemeente De Fryske Marren

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Nijehaske

Een eerste blik op Nijehaske

Nijehaske is een wijk in de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 55 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Nijehaske. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 442.500 euro.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 442.500
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Nijehaske

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nijehaske is 11 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nijehaske moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nijehaske.

Woningen recent verkocht in Nijehaske

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nijehaske. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nijehaske.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Nijehaske. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nijehaske. Een eengezinswoning in Nijehaske komt het meest (80%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nijehaske

In Nijehaske wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Nijehaske

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Nijehaske (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nijehaske
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Nijehaske

Wil je een huis kopen in Nijehaske? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nijehaske . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nijehaske alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nijehaske.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Nijehaske.

Zoek je huurwoning in Nijehaske? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Nijehaske.

Huizenprijzen in Nijehaske

Starterswoningen in Nijehaske zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nijehaske zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nijehaske zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nijehaske? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nijehaske

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nijehaske is 5.531 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Nijehaske is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Nijehaske

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nijehaske vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Nijehaske

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Nijehaske? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Nijehaske

Nijehaske

Instellingen zijn opgeslagen