logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Nijehaske in Nijehaske

Begrijp de huizenprijzen in Nijehaske De Fryske Marren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Huizenmarkt in Nijehaske De Fryske Marren

Nijehaske is een wijk in de plaats Nijehaske binnen de gemeente De Fryske Marren. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nijehaske. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 527.513 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 527.513

Verkoopduur woningen in Nijehaske

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nijehaske is 11 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nijehaske moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nijehaske.

Woningen recent verkocht in Nijehaske

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nijehaske. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nijehaske.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nijehaske. Een eengezinswoning in Nijehaske komt het meest (63%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 25% het meest voor.

Huizenprijzen in Nijehaske De Fryske Marren

Starterswoningen in Nijehaske De Fryske Marren zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nijehaske De Fryske Marren zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nijehaske De Fryske Marren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nijehaske De Fryske Marren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nijehaske De Fryske Marren

Wil je een huis kopen in Nijehaske De Fryske Marren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nijehaske De Fryske Marren . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nijehaske alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nijehaske.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Nijehaske De Fryske Marren.

Bekijk alle koopwoningen in Nijehaske De Fryske Marren. Zoek je huurwoning in Nijehaske De Fryske Marren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nijehaske

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nijehaske is 2.625 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.438 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Buurten in Nijehaske

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Nijehaske? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Nijehaske

Nijehaske