logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Balk

Begrijp de huizenprijzen in Balk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Balk

Balk is een plaats in de gemeente De Fryske Marren. Deze plaats telt volgens het CBS 51.992 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Balk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 427.976 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 427.976
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Balk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Balk is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Balk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Balk.

Woningen recent verkocht in Balk

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Balk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Balk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Balk. Een eengezinswoning in Balk komt het meest (78%) voor. Daarna komt een villa met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Balk

In Balk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Balk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Balk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Balk

Starterswoningen in Balk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Balk zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Balk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Balk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Balk

Wil je een huis kopen in Balk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Balk . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Balk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Balk.

Bekijk alle koopwoningen in Balk. Zoek je huurwoning in Balk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Balk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Balk is 3.263 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.848 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Balk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Balk vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Balk

Balk bestaat uit 51 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.