Scharsterbrug in gemeente De Fryske Marren

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Scharsterbrug

Een eerste blik op Scharsterbrug

Scharsterbrug is een wijk in de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 835 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Scharsterbrug. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 333.681 euro.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 333.681
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Scharsterbrug

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Scharsterbrug is 53 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Scharsterbrug kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Scharsterbrug

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Scharsterbrug. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Scharsterbrug.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Scharsterbrug. Een eengezinswoning in Scharsterbrug komt het meest (89%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Scharsterbrug

In Scharsterbrug wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Scharsterbrug

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Scharsterbrug (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Scharsterbrug
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Scharsterbrug

Wil je een huis kopen in Scharsterbrug? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Scharsterbrug . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Scharsterbrug alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Scharsterbrug.

Zoek je huurwoning in Scharsterbrug? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Scharsterbrug.

Huizenprijzen in Scharsterbrug

Starterswoningen in Scharsterbrug zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Scharsterbrug zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Scharsterbrug zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Scharsterbrug? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Scharsterbrug

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Scharsterbrug is 2.264 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Scharsterbrug is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Scharsterbrug

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Scharsterbrug vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Scharsterbrug

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Scharsterbrug? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Scharsterbrug

Scharsterbrug

Instellingen zijn opgeslagen