logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Scharsterbrug in Scharsterbrug

Begrijp de huizenprijzen in Scharsterbrug De Fryske Marren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Scharsterbrug De Fryske Marren

Scharsterbrug is een wijk in de plaats Scharsterbrug binnen de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 800 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Scharsterbrug. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 465.229 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 465.229
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Scharsterbrug

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Scharsterbrug is 39 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Scharsterbrug kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Scharsterbrug

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Scharsterbrug. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Scharsterbrug.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Scharsterbrug. Een eengezinswoning in Scharsterbrug komt het meest (92%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Scharsterbrug

In Scharsterbrug wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Scharsterbrug

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Scharsterbrug (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Scharsterbrug De Fryske Marren

Starterswoningen in Scharsterbrug De Fryske Marren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Scharsterbrug De Fryske Marren zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Scharsterbrug De Fryske Marren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Scharsterbrug De Fryske Marren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Scharsterbrug De Fryske Marren

Wil je een huis kopen in Scharsterbrug De Fryske Marren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Scharsterbrug De Fryske Marren . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Scharsterbrug alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Scharsterbrug.

Bekijk alle koopwoningen in Scharsterbrug De Fryske Marren. Zoek je huurwoning in Scharsterbrug De Fryske Marren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Scharsterbrug

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Scharsterbrug is 2.685 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.556 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Scharsterbrug

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Scharsterbrug vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Scharsterbrug

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Scharsterbrug? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Scharsterbrug

Scharsterbrug