Huizenprijzen en de huizenmarkt in Bakhuizen

Begrijp de huizenprijzen in Bakhuizen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bakhuizen

Bakhuizen is een plaats in de gemeente De Fryske Marren. Deze plaats telt volgens het CBS 51.725 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bakhuizen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 301.439 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 301.439
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Bakhuizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bakhuizen is 50 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bakhuizen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Bakhuizen

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bakhuizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bakhuizen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bakhuizen. Een eengezinswoning in Bakhuizen komt het meest (90%) voor. Daarna komt een herenhuis met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bakhuizen

In Bakhuizen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bakhuizen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bakhuizen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Bakhuizen

Starterswoningen in Bakhuizen zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bakhuizen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bakhuizen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bakhuizen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bakhuizen

Wil je een huis kopen in Bakhuizen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bakhuizen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Bakhuizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bakhuizen.

Bekijk alle koopwoningen in Bakhuizen. Zoek je huurwoning in Bakhuizen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bakhuizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bakhuizen is 2.790 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.653 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bakhuizen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bakhuizen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Bakhuizen

Bakhuizen bestaat uit 51 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.