logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Bantega in Bantega

Begrijp de huizenprijzen in Bantega De Fryske Marren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bantega De Fryske Marren

Bantega is een wijk in de plaats Bantega binnen de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 700 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bantega. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 664.758 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 664.758
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Bantega

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bantega is 51 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bantega kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Bantega

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bantega. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bantega.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bantega. Een eengezinswoning in Bantega komt het meest (62%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bantega

In Bantega wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bantega

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bantega (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Bantega De Fryske Marren

Starterswoningen in Bantega De Fryske Marren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bantega De Fryske Marren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bantega De Fryske Marren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bantega De Fryske Marren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bantega De Fryske Marren

Wil je een huis kopen in Bantega De Fryske Marren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bantega De Fryske Marren . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bantega alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bantega.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Bantega De Fryske Marren.

Bekijk alle koopwoningen in Bantega De Fryske Marren. Zoek je huurwoning in Bantega De Fryske Marren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bantega

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bantega is 3.291 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.369 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bantega

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bantega vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Bantega

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Bantega? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Bantega

Bantega