Huizenmarkt Bantega in Bantega (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Bantega

Woningmarkt Bantega

Bantega is een wijk in de plaats Bantega binnen de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 650 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bantega. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 723.397 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 723.397
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Bantega

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bantega is 48 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bantega kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Bantega

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bantega. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bantega.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bantega. Een eengezinswoning in Bantega komt het meest (60%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bantega

In Bantega wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bantega

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bantega (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bantega
Binnenring: Nederland

Bantega waar ligt dat?

Woningen te koop Bantega

Wil je een huis kopen in Bantega? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bantega . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bantega alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bantega.

Bekijk hier alle koopwoningen in Bantega. Zoek je huurwoning in Bantega? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Bantega

Starterswoningen in Bantega zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bantega zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bantega zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bantega? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bantega

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bantega is 3.194 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.332 euro).

Leeftijden Bantega

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bantega vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Bantega

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Bantega? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Bantega

Bantega