Bantega in gemeente De Fryske Marren

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Bantega

Een eerste blik op Bantega

Bantega is een wijk in de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 650 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Bantega. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 819.220 euro.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 819.220
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Bantega

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bantega is 85 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bantega kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Bantega

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bantega. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bantega.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bantega. Een eengezinswoning in Bantega komt het meest (60%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bantega

In Bantega wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Bantega

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Bantega (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bantega
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Bantega

Wil je een huis kopen in Bantega? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bantega . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bantega alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bantega.

Zoek je huurwoning in Bantega? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Bantega.

Huizenprijzen in Bantega

Starterswoningen in Bantega zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bantega zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bantega zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bantega? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bantega

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bantega is 2.834 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.460 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Bantega is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Bantega

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bantega vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Bantega

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Bantega? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Bantega

Bantega

Instellingen zijn opgeslagen