Langweer in de gemeente De Fryske Marren

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Langweer

Een eerste blik op Langweer

Langweer is een plaats in de gemeente De Fryske Marren. Deze plaats telt volgens het CBS 51.725 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Langweer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 421.228 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 421.228
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Langweer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Langweer is 65 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Langweer kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Langweer

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Langweer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Langweer.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Langweer. Een eengezinswoning in Langweer komt het meest (91%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Langweer

In Langweer wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Langweer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Langweer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Langweer
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Langweer

Wil je een huis kopen in Langweer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Langweer. Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Langweer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Langweer.

Huizenprijzen in Langweer

Starterswoningen in Langweer zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Langweer zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Langweer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Langweer? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Langweer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Langweer is 2.393 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.290 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Langweer is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Langweer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Langweer vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Langweer

Langweer bestaat uit 51 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen