Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oudega

Begrijp de huizenprijzen in Oudega met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oudega

Oudega is een plaats in de gemeente De Fryske Marren. Deze plaats telt volgens het CBS 51.725 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudega. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 346.102 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 346.102
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Oudega

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oudega is 60 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oudega kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oudega

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudega. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oudega.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oudega. Een eengezinswoning in Oudega komt het meest (91%) voor. Daarna komt een landhuis met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oudega

In Oudega wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oudega

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oudega (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oudega

Starterswoningen in Oudega zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oudega zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oudega zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oudega? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oudega

Wil je een huis kopen in Oudega? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oudega . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Oudega alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oudega.

Bekijk alle koopwoningen in Oudega. Zoek je huurwoning in Oudega? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oudega

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oudega is 2.601 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.365 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oudega

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oudega vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oudega

Oudega bestaat uit 51 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.