De Huizenmarkt in Sint Nicolaasga (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Sint Nicolaasga

Woningmarkt Sint Nicolaasga

Sint Nicolaasga is een plaats in de gemeente De Fryske Marren. Deze plaats telt volgens het CBS 51.725 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint Nicolaasga. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 388.432 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 388.432
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Sint Nicolaasga

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sint Nicolaasga is 44 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sint Nicolaasga kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Sint Nicolaasga

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint Nicolaasga. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sint Nicolaasga.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sint Nicolaasga. Een eengezinswoning in Sint Nicolaasga komt het meest (83%) voor. Daarna komt een villa met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sint Nicolaasga

In Sint Nicolaasga wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sint Nicolaasga

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sint Nicolaasga (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Sint Nicolaasga
Binnenring: Nederland

Sint Nicolaasga waar ligt dat?

Woningen te koop Sint Nicolaasga

Wil je een huis kopen in Sint Nicolaasga? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sint Nicolaasga . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sint Nicolaasga alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sint Nicolaasga.

Bekijk hier alle koopwoningen in Sint Nicolaasga. Zoek je huurwoning in Sint Nicolaasga? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Sint Nicolaasga

Starterswoningen in Sint Nicolaasga zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sint Nicolaasga zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sint Nicolaasga zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Sint Nicolaasga? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Sint Nicolaasga

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sint Nicolaasga is 2.382 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.323 euro).

Leeftijden Sint Nicolaasga

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sint Nicolaasga vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Sint Nicolaasga

Sint Nicolaasga bestaat uit 51 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.