Sondel in gemeente De Fryske Marren

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Sondel

Een eerste blik op Sondel

Sondel is een wijk in de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 400 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Sondel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 461.808 euro.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 461.808
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Sondel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sondel is 89 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sondel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Sondel

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sondel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sondel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sondel. Een eengezinswoning in Sondel komt het meest (75%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sondel

In Sondel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Sondel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Sondel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Sondel
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Sondel

Wil je een huis kopen in Sondel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sondel . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sondel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sondel.

Zoek je huurwoning in Sondel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Sondel.

Huizenprijzen in Sondel

Starterswoningen in Sondel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sondel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sondel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Sondel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Sondel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sondel is 2.769 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.405 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Sondel is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Sondel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sondel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Sondel

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Sondel? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Sondel

Sondel

Instellingen zijn opgeslagen