logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Sondel in Sondel

Begrijp de huizenprijzen in Sondel De Fryske Marren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Sondel De Fryske Marren

Sondel is een wijk in de plaats Sondel binnen de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 400 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sondel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 669.486 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 669.486
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Sondel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sondel is 8 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sondel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sondel.

Woningen recent verkocht in Sondel

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sondel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sondel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sondel. Een eengezinswoning in Sondel komt het meest (73%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sondel

In Sondel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sondel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sondel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Sondel De Fryske Marren

Starterswoningen in Sondel De Fryske Marren zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Sondel De Fryske Marren zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sondel De Fryske Marren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Sondel De Fryske Marren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Sondel De Fryske Marren

Wil je een huis kopen in Sondel De Fryske Marren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sondel De Fryske Marren . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sondel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sondel.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Sondel De Fryske Marren.

Bekijk alle koopwoningen in Sondel De Fryske Marren. Zoek je huurwoning in Sondel De Fryske Marren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Sondel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sondel is 3.514 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.556 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Sondel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sondel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Sondel

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Sondel? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Sondel

Sondel