De Huizenmarkt in Sondel (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Sondel

Woningmarkt Sondel

Sondel is een plaats in de gemeente De Fryske Marren. Deze plaats telt volgens het CBS 51.725 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sondel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 681.957 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 681.957
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Sondel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sondel is 13 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sondel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sondel.

Woningen recent verkocht in Sondel

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sondel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sondel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sondel. Een eengezinswoning in Sondel komt het meest (73%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sondel

In Sondel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sondel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sondel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Sondel
Binnenring: Nederland

Sondel waar ligt dat?

Woningen te koop Sondel

Wil je een huis kopen in Sondel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sondel . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sondel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sondel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Sondel. Zoek je huurwoning in Sondel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Sondel

Starterswoningen in Sondel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Sondel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sondel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Sondel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Sondel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sondel is 3.390 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.497 euro).

Leeftijden Sondel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sondel vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Sondel

Sondel bestaat uit 51 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.