logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Sondel

Begrijp de huizenprijzen in Sondel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Sondel

Sondel is een plaats in de gemeente De Fryske Marren. Deze plaats telt volgens het CBS 51.992 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sondel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 683.938 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 683.938
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Sondel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sondel is 13 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sondel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sondel.

Woningen recent verkocht in Sondel

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sondel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sondel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sondel. Een eengezinswoning in Sondel komt het meest (73%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sondel

In Sondel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sondel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sondel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Sondel

Starterswoningen in Sondel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Sondel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sondel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Sondel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Sondel

Wil je een huis kopen in Sondel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sondel . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Sondel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sondel.

Bekijk alle koopwoningen in Sondel. Zoek je huurwoning in Sondel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Sondel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sondel is 3.883 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.630 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Sondel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sondel vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Sondel

Sondel bestaat uit 51 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.