Rohel in gemeente De Fryske Marren

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Rohel

Een eerste blik op Rohel

Rohel is een wijk in de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 260 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Rohel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.174.319 euro.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 1.174.319
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Rohel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rohel is 41 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Rohel kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Rohel

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rohel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rohel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rohel. Een eengezinswoning in Rohel komt het meest (45%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 45% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rohel

In Rohel wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Rohel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Rohel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Rohel
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Rohel

Wil je een huis kopen in Rohel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rohel . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rohel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rohel.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Rohel.

Zoek je huurwoning in Rohel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Rohel.

Huizenprijzen in Rohel

Starterswoningen in Rohel zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Rohel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rohel zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Rohel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Rohel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rohel is 2.157 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.086 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Rohel is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Rohel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rohel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Rohel

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Rohel? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Rohel

Rohel

Instellingen zijn opgeslagen