logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Rohel in Rohel

Begrijp de huizenprijzen in Rohel De Fryske Marren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Rohel De Fryske Marren

Rohel is een wijk in de plaats Rohel binnen de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 210 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rohel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 659.463 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 659.463
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Rohel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rohel is 43 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rohel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Rohel

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rohel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rohel.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Rohel. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rohel. Een eengezinswoning in Rohel komt het meest (50%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rohel

In Rohel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rohel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rohel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Rohel De Fryske Marren

Starterswoningen in Rohel De Fryske Marren zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Rohel De Fryske Marren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rohel De Fryske Marren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Rohel De Fryske Marren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Rohel De Fryske Marren

Wil je een huis kopen in Rohel De Fryske Marren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rohel De Fryske Marren . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rohel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rohel.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Rohel De Fryske Marren.

Bekijk alle koopwoningen in Rohel De Fryske Marren. Zoek je huurwoning in Rohel De Fryske Marren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Rohel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rohel is 3.776 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.167 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Rohel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rohel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Rohel

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Rohel? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Rohel

Rohel