logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Echtenerbrug

Begrijp de huizenprijzen in Echtenerbrug met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Echtenerbrug

Echtenerbrug is een plaats in de gemeente De Fryske Marren. Deze plaats telt volgens het CBS 51.992 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Echtenerbrug. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 396.053 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 396.053
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Echtenerbrug

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Echtenerbrug is 49 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Echtenerbrug kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Echtenerbrug

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Echtenerbrug. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Echtenerbrug.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Echtenerbrug. Een eengezinswoning in Echtenerbrug komt het meest (89%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Echtenerbrug

In Echtenerbrug wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Echtenerbrug

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Echtenerbrug (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Echtenerbrug

Starterswoningen in Echtenerbrug zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Echtenerbrug zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Echtenerbrug zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Echtenerbrug? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Echtenerbrug

Wil je een huis kopen in Echtenerbrug? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Echtenerbrug . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Echtenerbrug alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Echtenerbrug.

Bekijk alle koopwoningen in Echtenerbrug. Zoek je huurwoning in Echtenerbrug? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Echtenerbrug

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Echtenerbrug is 2.537 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.837 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Echtenerbrug

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Echtenerbrug vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Echtenerbrug

Echtenerbrug bestaat uit 51 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.