De Huizenmarkt in Echtenerbrug (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Echtenerbrug

Woningmarkt Echtenerbrug

Echtenerbrug is een plaats in de gemeente De Fryske Marren. Deze plaats telt volgens het CBS 51.725 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Echtenerbrug. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 347.817 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 347.817
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Echtenerbrug

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Echtenerbrug is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Echtenerbrug moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Echtenerbrug.

Woningen recent verkocht in Echtenerbrug

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Echtenerbrug. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Echtenerbrug.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Echtenerbrug. Een eengezinswoning in Echtenerbrug komt het meest (89%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Echtenerbrug

In Echtenerbrug wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Echtenerbrug

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Echtenerbrug (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Echtenerbrug
Binnenring: Nederland

Echtenerbrug waar ligt dat?

Woningen te koop Echtenerbrug

Wil je een huis kopen in Echtenerbrug? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Echtenerbrug . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Echtenerbrug alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Echtenerbrug.

Bekijk hier alle koopwoningen in Echtenerbrug. Zoek je huurwoning in Echtenerbrug? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Echtenerbrug

Starterswoningen in Echtenerbrug zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Echtenerbrug zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Echtenerbrug zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Echtenerbrug? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Echtenerbrug

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Echtenerbrug is 2.855 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.925 euro).

Leeftijden Echtenerbrug

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Echtenerbrug vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Echtenerbrug

Echtenerbrug bestaat uit 51 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.