Teroele in gemeente De Fryske Marren

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Teroele

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Een eerste blik op Teroele

Teroele is een wijk in de gemeente De Fryske Marren. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorboud in Teroele. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 498.000 euro.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 498.000

Verkoopduur woningen in Teroele

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Teroele is 33 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Teroele kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Teroele

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Teroele. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Teroele.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Teroele. Een bungalow in Teroele komt het meest (100%) voor.

Woningen te koop in Teroele

Wil je een huis kopen in Teroele? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Teroele . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Teroele alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Teroele.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Teroele.

Zoek je huurwoning in Teroele? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Teroele.

Huizenprijzen in Teroele

Starterswoningen in Teroele zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Teroele zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Teroele zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Teroele? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Teroele

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Teroele is 8.032 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Teroele is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Buurten in Teroele

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Teroele? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Teroele

Teroele

Instellingen zijn opgeslagen