logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Teroele in Teroele

Begrijp de huizenprijzen in Teroele De Fryske Marren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Huizenmarkt in Teroele De Fryske Marren

Teroele is een wijk in de plaats Teroele binnen de gemeente De Fryske Marren. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Teroele. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.750.000 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 1.750.000

Verkoopduur woningen in Teroele

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Teroele is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Teroele moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Teroele.

Woningen recent verkocht in Teroele

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Teroele. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Teroele.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Teroele. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Teroele. Een bungalow in Teroele komt het meest (50%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 50% het meest voor.

Huizenprijzen in Teroele De Fryske Marren

Starterswoningen in Teroele De Fryske Marren zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Teroele De Fryske Marren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Teroele De Fryske Marren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Teroele De Fryske Marren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Teroele De Fryske Marren

Wil je een huis kopen in Teroele De Fryske Marren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Teroele De Fryske Marren . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Teroele alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Teroele.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Teroele De Fryske Marren.

Bekijk alle koopwoningen in Teroele De Fryske Marren. Zoek je huurwoning in Teroele De Fryske Marren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Teroele

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Teroele is 7.117 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (10.484 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Buurten in Teroele

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Teroele? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Teroele

Teroele