Huizenprijzen en de huizenmarkt in Bantega

Begrijp de huizenprijzen in Bantega met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bantega

Bantega is een plaats in de gemeente De Fryske Marren. Deze plaats telt volgens het CBS 51.725 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bantega. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 692.780 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 692.780
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Bantega

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bantega is 47 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bantega kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Bantega

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bantega. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bantega.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Bantega. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bantega. Een eengezinswoning in Bantega komt het meest (60%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bantega

In Bantega wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bantega

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bantega (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Bantega

Starterswoningen in Bantega zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bantega zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bantega zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bantega? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bantega

Wil je een huis kopen in Bantega? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bantega . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bantega alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bantega.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Bantega.

Bekijk alle koopwoningen in Bantega. Zoek je huurwoning in Bantega? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bantega

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bantega is 3.381 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.335 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bantega

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bantega vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Bantega

Bantega bestaat uit 51 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.