logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Oudemirdum in Oudemirdum

Begrijp de huizenprijzen in Oudemirdum De Fryske Marren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oudemirdum De Fryske Marren

Oudemirdum is een wijk in de plaats Oudemirdum binnen de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 1.395 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudemirdum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 587.496 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 587.496
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Oudemirdum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oudemirdum is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oudemirdum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oudemirdum.

Woningen recent verkocht in Oudemirdum

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudemirdum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oudemirdum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oudemirdum. Een eengezinswoning in Oudemirdum komt het meest (75%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oudemirdum

In Oudemirdum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oudemirdum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oudemirdum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oudemirdum De Fryske Marren

Starterswoningen in Oudemirdum De Fryske Marren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oudemirdum De Fryske Marren zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oudemirdum De Fryske Marren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oudemirdum De Fryske Marren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oudemirdum De Fryske Marren

Wil je een huis kopen in Oudemirdum De Fryske Marren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oudemirdum De Fryske Marren . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oudemirdum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oudemirdum.

Bekijk alle koopwoningen in Oudemirdum De Fryske Marren. Zoek je huurwoning in Oudemirdum De Fryske Marren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oudemirdum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oudemirdum is 3.366 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.956 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oudemirdum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oudemirdum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Oudemirdum

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Oudemirdum? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Oudemirdum

Oudemirdum