Oudemirdum in gemeente De Fryske Marren

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Oudemirdum

Een eerste blik op Oudemirdum

Oudemirdum is een wijk in de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 1.340 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Oudemirdum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 660.823 euro.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 660.823
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Oudemirdum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oudemirdum is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oudemirdum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oudemirdum.

Woningen recent verkocht in Oudemirdum

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudemirdum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oudemirdum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oudemirdum. Een eengezinswoning in Oudemirdum komt het meest (74%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oudemirdum

In Oudemirdum wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Oudemirdum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Oudemirdum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oudemirdum
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Oudemirdum

Wil je een huis kopen in Oudemirdum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oudemirdum . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oudemirdum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oudemirdum.

Zoek je huurwoning in Oudemirdum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Oudemirdum.

Huizenprijzen in Oudemirdum

Starterswoningen in Oudemirdum zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oudemirdum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oudemirdum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oudemirdum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oudemirdum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oudemirdum is 2.673 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.299 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Oudemirdum is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Oudemirdum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oudemirdum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Oudemirdum

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Oudemirdum? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Oudemirdum

Oudemirdum

Instellingen zijn opgeslagen