Huizenprijzen en de huizenmarkt in Boornzwaag

Begrijp de huizenprijzen in Boornzwaag met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Boornzwaag

Boornzwaag is een plaats in de gemeente De Fryske Marren. Deze plaats telt volgens het CBS 51.725 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boornzwaag. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 479.190 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 479.190
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Boornzwaag

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Boornzwaag is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Boornzwaag moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Boornzwaag.

Woningen recent verkocht in Boornzwaag

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boornzwaag. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Boornzwaag.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Boornzwaag. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Boornzwaag. Een eengezinswoning in Boornzwaag komt het meest (48%) voor. Daarna komt een bungalow met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Boornzwaag

In Boornzwaag wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Boornzwaag

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Boornzwaag (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Boornzwaag

Starterswoningen in Boornzwaag zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Boornzwaag zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Boornzwaag zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Boornzwaag? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Boornzwaag

Wil je een huis kopen in Boornzwaag? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Boornzwaag . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Boornzwaag alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Boornzwaag.

Bekijk alle koopwoningen in Boornzwaag. Zoek je huurwoning in Boornzwaag? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Boornzwaag

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Boornzwaag is 4.283 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.779 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Boornzwaag

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Boornzwaag vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Boornzwaag

Boornzwaag bestaat uit 51 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.