Joure in gemeente De Fryske Marren

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Joure

Een eerste blik op Joure

Joure is een wijk in de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 13.070 inwoners. Momenteel staan er 38 woningen te koop en zijn er recent 100 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Joure. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 362.996 euro.

Woningen te koop 38
Woningen recent verkocht 100
Gemiddelde vraagprijs € 362.996
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Joure

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Joure is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Joure moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Joure.

Woningen recent verkocht in Joure

Er zijn recent 100 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Joure. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Joure.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Joure. Een eengezinswoning in Joure komt het meest (83%) voor. Daarna komt een galerijflat met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Joure

In Joure wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Joure

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Joure (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Joure
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Joure

Wil je een huis kopen in Joure? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Joure . Er staan momenteel 38 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Joure alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Joure.

Zoek je huurwoning in Joure? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Joure.

Huizenprijzen in Joure

Starterswoningen in Joure zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Joure zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Joure zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Joure? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Joure

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Joure is 2.330 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.205 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Joure is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Joure

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Joure vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Joure

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Joure? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Joure

Joure, Blaauwhof Joure, Buitengebied Joure, Centrum Joure, Jonkersland Joure, Sewei/De Ekers Joure, Skipsleat Joure, Westermeer Joure, Woudfennen Joure, Wyldehoarne Joure, Zuiderveld

Instellingen zijn opgeslagen