Mirns in gemeente De Fryske Marren

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Mirns

Een eerste blik op Mirns

Mirns is een wijk in de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 125 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Mirns. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.689.076 euro.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 1.689.076
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Mirns

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Mirns is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Mirns moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Mirns.

Woningen recent verkocht in Mirns

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mirns. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Mirns.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Mirns. Een eengezinswoning in Mirns komt het meest (57%) voor. Daarna komt een landhuis met 43% het meest voor.

Gezinssamenstelling Mirns

In Mirns wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Mirns

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Mirns (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Mirns
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Mirns

Wil je een huis kopen in Mirns? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Mirns . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Mirns alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Mirns.

Zoek je huurwoning in Mirns? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Mirns.

Huizenprijzen in Mirns

Starterswoningen in Mirns zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Mirns zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Mirns zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Mirns? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Mirns

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Mirns is 4.659 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Mirns is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Mirns

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Mirns vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Mirns

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Mirns? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Mirns

Mirns

Instellingen zijn opgeslagen