Huizenprijzen en de huizenmarkt in Dijken

Begrijp de huizenprijzen in Dijken met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Dijken

Dijken is een plaats in de gemeente De Fryske Marren. Deze plaats telt volgens het CBS 51.725 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dijken. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 2.451.100 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 2.451.100
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Dijken

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dijken is 244 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Dijken kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Dijken

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dijken. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dijken.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Dijken. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Dijken. Een woonboerderij in Dijken komt het meest (67%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Dijken

In Dijken wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Dijken

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Dijken (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Dijken

Starterswoningen in Dijken zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Dijken zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dijken zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Dijken? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Dijken

Wil je een huis kopen in Dijken? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dijken . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Dijken alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dijken.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Dijken.

Bekijk alle koopwoningen in Dijken. Zoek je huurwoning in Dijken? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Dijken

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dijken is 2.826 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.364 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Dijken

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dijken vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Dijken

Dijken bestaat uit 51 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.