logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Sint Nicolaasga in Sint Nicolaasga

Begrijp de huizenprijzen in Sint Nicolaasga De Fryske Marren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Sint Nicolaasga De Fryske Marren

Sint Nicolaasga is een wijk in de plaats Sint Nicolaasga binnen de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 3.340 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint Nicolaasga. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 410.405 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 410.405
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Sint Nicolaasga

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sint Nicolaasga is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sint Nicolaasga kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Sint Nicolaasga

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint Nicolaasga. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sint Nicolaasga.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sint Nicolaasga. Een eengezinswoning in Sint Nicolaasga komt het meest (82%) voor. Daarna komt een villa met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sint Nicolaasga

In Sint Nicolaasga wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sint Nicolaasga

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sint Nicolaasga (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Sint Nicolaasga De Fryske Marren

Starterswoningen in Sint Nicolaasga De Fryske Marren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sint Nicolaasga De Fryske Marren zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sint Nicolaasga De Fryske Marren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Sint Nicolaasga De Fryske Marren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Sint Nicolaasga De Fryske Marren

Wil je een huis kopen in Sint Nicolaasga De Fryske Marren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sint Nicolaasga De Fryske Marren . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sint Nicolaasga alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sint Nicolaasga.

Bekijk alle koopwoningen in Sint Nicolaasga De Fryske Marren. Zoek je huurwoning in Sint Nicolaasga De Fryske Marren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Sint Nicolaasga

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sint Nicolaasga is 2.608 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.479 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Sint Nicolaasga

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sint Nicolaasga vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Sint Nicolaasga

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Sint Nicolaasga? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Sint Nicolaasga

Sint Nicolaasga