Sint Nicolaasga in gemeente De Fryske Marren

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Sint Nicolaasga

Een eerste blik op Sint Nicolaasga

Sint Nicolaasga is een wijk in de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 3.325 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Sint Nicolaasga. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 246.283 euro.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 246.283
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Sint Nicolaasga

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sint Nicolaasga is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sint Nicolaasga moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sint Nicolaasga.

Woningen recent verkocht in Sint Nicolaasga

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint Nicolaasga. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sint Nicolaasga.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sint Nicolaasga. Een eengezinswoning in Sint Nicolaasga komt het meest (82%) voor. Daarna komt een villa met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sint Nicolaasga

In Sint Nicolaasga wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Sint Nicolaasga

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Sint Nicolaasga (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Sint Nicolaasga
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Sint Nicolaasga

Wil je een huis kopen in Sint Nicolaasga? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sint Nicolaasga . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sint Nicolaasga alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sint Nicolaasga.

Zoek je huurwoning in Sint Nicolaasga? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Sint Nicolaasga.

Huizenprijzen in Sint Nicolaasga

Starterswoningen in Sint Nicolaasga zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Sint Nicolaasga zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sint Nicolaasga zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Sint Nicolaasga? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Sint Nicolaasga

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sint Nicolaasga is 2.085 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.962 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Sint Nicolaasga is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Sint Nicolaasga

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sint Nicolaasga vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Sint Nicolaasga

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Sint Nicolaasga? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Sint Nicolaasga

Sint Nicolaasga

Instellingen zijn opgeslagen