Rotstergaast in gemeente De Fryske Marren

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Rotstergaast

Een eerste blik op Rotstergaast

Rotstergaast is een wijk in de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 190 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorboud in Rotstergaast. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 784.798 euro.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 784.798
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Rotstergaast

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rotstergaast is 13 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rotstergaast moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Rotstergaast.

Woningen recent verkocht in Rotstergaast

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rotstergaast. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rotstergaast.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rotstergaast. Een villa in Rotstergaast komt het meest (33%) voor. Daarna komt een landhuis met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rotstergaast

In Rotstergaast wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Rotstergaast

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Rotstergaast (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Rotstergaast
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Rotstergaast

Wil je een huis kopen in Rotstergaast? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rotstergaast . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rotstergaast alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rotstergaast.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Rotstergaast.

Zoek je huurwoning in Rotstergaast? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Rotstergaast.

Huizenprijzen in Rotstergaast

Starterswoningen in Rotstergaast zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Rotstergaast zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rotstergaast zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Rotstergaast? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Rotstergaast

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rotstergaast is 3.027 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.423 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Rotstergaast is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Rotstergaast

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rotstergaast vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Rotstergaast

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Rotstergaast? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Rotstergaast

Rotstergaast

Instellingen zijn opgeslagen