logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Rotstergaast in Rotstergaast

Begrijp de huizenprijzen in Rotstergaast De Fryske Marren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Rotstergaast De Fryske Marren

Rotstergaast is een wijk in de plaats Rotstergaast binnen de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 175 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rotstergaast. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 533.025 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 533.025
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Rotstergaast

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rotstergaast is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Rotstergaast

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rotstergaast. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rotstergaast.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Rotstergaast. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rotstergaast. Een woonboerderij in Rotstergaast komt het meest (40%) voor. Daarna komt een villa met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rotstergaast

In Rotstergaast wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rotstergaast

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rotstergaast (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Rotstergaast De Fryske Marren

Starterswoningen in Rotstergaast De Fryske Marren zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Rotstergaast De Fryske Marren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rotstergaast De Fryske Marren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Rotstergaast De Fryske Marren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Rotstergaast De Fryske Marren

Wil je een huis kopen in Rotstergaast De Fryske Marren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rotstergaast De Fryske Marren . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rotstergaast alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rotstergaast.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Rotstergaast De Fryske Marren.

Bekijk alle koopwoningen in Rotstergaast De Fryske Marren. Zoek je huurwoning in Rotstergaast De Fryske Marren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Rotstergaast

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rotstergaast is 2.520 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.520 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Rotstergaast

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rotstergaast vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Rotstergaast

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Rotstergaast? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Rotstergaast

Rotstergaast