Broek in gemeente De Fryske Marren

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Broek

Een eerste blik op Broek

Broek is een wijk in de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 200 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Broek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 986.571 euro.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 986.571
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Broek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Broek is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Broek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Broek.

Woningen recent verkocht in Broek

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Broek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Broek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Broek. Een eengezinswoning in Broek komt het meest (64%) voor. Daarna komt een villa met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Broek

In Broek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Broek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Broek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Broek
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Broek

Wil je een huis kopen in Broek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Broek . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Broek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Broek.

Zoek je huurwoning in Broek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Broek.

Huizenprijzen in Broek

Starterswoningen in Broek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Broek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Broek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Broek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Broek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Broek is 3.445 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Broek is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Broek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Broek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Broek

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Broek? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Broek

Broek

Instellingen zijn opgeslagen