logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Broek in Broek

Begrijp de huizenprijzen in Broek De Fryske Marren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Broek De Fryske Marren

Broek is een wijk in de plaats Broek binnen de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 260 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Broek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 586.440 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 586.440
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Broek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Broek is 107 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Broek kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Broek

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Broek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Broek.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Broek. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Broek. Een eengezinswoning in Broek komt het meest (61%) voor. Daarna komt een villa met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Broek

In Broek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Broek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Broek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Broek De Fryske Marren

Starterswoningen in Broek De Fryske Marren zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Broek De Fryske Marren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Broek De Fryske Marren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Broek De Fryske Marren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Broek De Fryske Marren

Wil je een huis kopen in Broek De Fryske Marren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Broek De Fryske Marren . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Broek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Broek.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Broek De Fryske Marren.

Bekijk alle koopwoningen in Broek De Fryske Marren. Zoek je huurwoning in Broek De Fryske Marren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Broek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Broek is 3.172 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (7.858 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Broek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Broek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Broek

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Broek? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Broek

Broek