Huizenmarkt Follega in Follega (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Follega

Woningmarkt Follega

Follega is een wijk in de plaats Follega binnen de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 165 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Follega. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 428.817 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 428.817
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Follega

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Follega is 61 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Follega kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Follega

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Follega. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Follega.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Follega. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Follega. Een eengezinswoning in Follega komt het meest (65%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Follega

In Follega wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Follega

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Follega (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Follega
Binnenring: Nederland

Follega waar ligt dat?

Woningen te koop Follega

Wil je een huis kopen in Follega? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Follega . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Follega alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Follega.

Bekijk hier alle koopwoningen in Follega. Zoek je huurwoning in Follega? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Follega

Starterswoningen in Follega zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Follega zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Follega zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Follega? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Follega

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Follega is 3.064 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.465 euro).

Leeftijden Follega

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Follega vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Follega

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Follega? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Follega

Follega