logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Follega in Follega

Begrijp de huizenprijzen in Follega De Fryske Marren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Follega De Fryske Marren

Follega is een wijk in de plaats Follega binnen de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 180 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Follega. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 513.289 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 513.289
Percentage gezinnen met kinderen 49%

Verkoopduur woningen in Follega

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Follega is 62 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Follega kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Follega

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Follega. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Follega.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Follega. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Follega. Een eengezinswoning in Follega komt het meest (61%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Follega

In Follega wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Follega

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Follega (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Follega De Fryske Marren

Starterswoningen in Follega De Fryske Marren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Follega De Fryske Marren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Follega De Fryske Marren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Follega De Fryske Marren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Follega De Fryske Marren

Wil je een huis kopen in Follega De Fryske Marren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Follega De Fryske Marren . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Follega alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Follega.

Bekijk alle koopwoningen in Follega De Fryske Marren. Zoek je huurwoning in Follega De Fryske Marren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Follega

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Follega is 2.762 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.048 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Follega

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Follega vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Follega

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Follega? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Follega

Follega