Follega in gemeente De Fryske Marren

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Follega

Een eerste blik op Follega

Follega is een wijk in de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 165 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Follega. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 257.725 euro.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 257.725
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Follega

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Follega is 109 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Follega kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Follega

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Follega. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Follega.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Follega. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Follega. Een eengezinswoning in Follega komt het meest (64%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Follega

In Follega wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Follega

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Follega (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Follega
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Follega

Wil je een huis kopen in Follega? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Follega . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Follega alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Follega.

Zoek je huurwoning in Follega? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Follega.

Huizenprijzen in Follega

Starterswoningen in Follega zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Follega zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Follega zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Follega? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Follega

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Follega is 3.616 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Follega is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Follega

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Follega vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Follega

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Follega? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Follega

Follega

Instellingen zijn opgeslagen