Huizenprijzen en de huizenmarkt in Snikzwaag

Begrijp de huizenprijzen in Snikzwaag met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Snikzwaag

Snikzwaag is een plaats in de gemeente De Fryske Marren. Deze plaats telt volgens het CBS 51.725 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Snikzwaag. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 520.707 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 520.707
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Snikzwaag

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Snikzwaag is 8 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Snikzwaag moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Snikzwaag.

Woningen recent verkocht in Snikzwaag

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Snikzwaag. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Snikzwaag.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Snikzwaag. Een eengezinswoning in Snikzwaag komt het meest (50%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Snikzwaag

In Snikzwaag wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Snikzwaag

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Snikzwaag (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Snikzwaag

Starterswoningen in Snikzwaag zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Snikzwaag zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Snikzwaag zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Snikzwaag? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Snikzwaag

Wil je een huis kopen in Snikzwaag? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Snikzwaag . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Snikzwaag alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Snikzwaag.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Snikzwaag.

Bekijk alle koopwoningen in Snikzwaag. Zoek je huurwoning in Snikzwaag? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Snikzwaag

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Snikzwaag is 4.615 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Snikzwaag

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Snikzwaag vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Snikzwaag

Snikzwaag bestaat uit 51 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.