Rotsterhaule in gemeente De Fryske Marren

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Rotsterhaule

Een eerste blik op Rotsterhaule

Rotsterhaule is een wijk in de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 575 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Rotsterhaule. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 377.838 euro.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 377.838
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Rotsterhaule

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rotsterhaule is 41 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Rotsterhaule kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Rotsterhaule

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rotsterhaule. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rotsterhaule.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rotsterhaule. Een eengezinswoning in Rotsterhaule komt het meest (79%) voor. Daarna komt een herenhuis met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rotsterhaule

In Rotsterhaule wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Rotsterhaule

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Rotsterhaule (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Rotsterhaule
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Rotsterhaule

Wil je een huis kopen in Rotsterhaule? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rotsterhaule . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Rotsterhaule alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rotsterhaule.

Zoek je huurwoning in Rotsterhaule? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Rotsterhaule.

Huizenprijzen in Rotsterhaule

Starterswoningen in Rotsterhaule zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Rotsterhaule zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rotsterhaule zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Rotsterhaule? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Rotsterhaule

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rotsterhaule is 2.669 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.540 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Rotsterhaule is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Rotsterhaule

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rotsterhaule vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Rotsterhaule

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Rotsterhaule? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Rotsterhaule

Rotsterhaule

Instellingen zijn opgeslagen