Huizenprijzen en de huizenmarkt in Joure

Begrijp de huizenprijzen in Joure met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Joure

Joure is een plaats in de gemeente De Fryske Marren. Deze plaats telt volgens het CBS 51.725 inwoners. Momenteel staan er 21 woningen te koop en zijn er recent 53 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Joure. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 418.669 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 21
Woningen recent verkocht 53
Gemiddelde vraagprijs € 418.669
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Joure

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Joure is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Joure moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Joure.

Woningen recent verkocht in Joure

Er zijn recent 53 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Joure. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Joure.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Joure. Een eengezinswoning in Joure komt het meest (84%) voor. Daarna komt een bungalow met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Joure

In Joure wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Joure

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Joure (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Joure

Starterswoningen in Joure zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Joure zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Joure zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Joure? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Joure

Wil je een huis kopen in Joure? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Joure . Er staan momenteel 21 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Joure alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Joure.

Bekijk alle koopwoningen in Joure. Zoek je huurwoning in Joure? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Joure

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Joure is 3.109 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.119 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Joure

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Joure vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Joure

Joure bestaat uit 51 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.