De Huizenmarkt in Joure (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Joure

Woningmarkt Joure

Joure is een plaats in de gemeente De Fryske Marren. Deze plaats telt volgens het CBS 51.725 inwoners. Momenteel staan er 43 woningen te koop en zijn er recent 49 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Joure. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 410.749 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 43
Woningen recent verkocht 49
Gemiddelde vraagprijs € 410.749
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Joure

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Joure is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Joure moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Joure.

Woningen recent verkocht in Joure

Er zijn recent 49 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Joure. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Joure.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Joure. Een eengezinswoning in Joure komt het meest (84%) voor. Daarna komt een bungalow met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Joure

In Joure wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Joure

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Joure (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Joure
Binnenring: Nederland

Joure waar ligt dat?

Woningen te koop Joure

Wil je een huis kopen in Joure? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Joure . Er staan momenteel 43 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Joure alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Joure.

Bekijk hier alle koopwoningen in Joure. Zoek je huurwoning in Joure? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Joure

Starterswoningen in Joure zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Joure zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Joure zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Joure? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Joure

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Joure is 3.135 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.738 euro).

Leeftijden Joure

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Joure vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Joure

Joure bestaat uit 51 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.