Huizenprijzen en de huizenmarkt in Ruigahuizen

Begrijp de huizenprijzen in Ruigahuizen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ruigahuizen

Ruigahuizen is een plaats in de gemeente De Fryske Marren. Deze plaats telt volgens het CBS 51.725 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ruigahuizen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 663.234 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 663.234
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Ruigahuizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ruigahuizen is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ruigahuizen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ruigahuizen.

Woningen recent verkocht in Ruigahuizen

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ruigahuizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ruigahuizen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ruigahuizen. Een woonboerderij in Ruigahuizen komt het meest (50%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 50% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ruigahuizen

In Ruigahuizen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ruigahuizen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ruigahuizen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Ruigahuizen

Starterswoningen in Ruigahuizen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Ruigahuizen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ruigahuizen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ruigahuizen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ruigahuizen

Wil je een huis kopen in Ruigahuizen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ruigahuizen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ruigahuizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ruigahuizen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Ruigahuizen.

Bekijk alle koopwoningen in Ruigahuizen. Zoek je huurwoning in Ruigahuizen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ruigahuizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ruigahuizen is 4.166 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ruigahuizen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ruigahuizen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Ruigahuizen

Ruigahuizen bestaat uit 51 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.