Huizenprijzen en de huizenmarkt in Mirns

Begrijp de huizenprijzen in Mirns met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Mirns

Mirns is een plaats in de gemeente De Fryske Marren. Deze plaats telt volgens het CBS 51.725 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mirns. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.404.727 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 1.404.727
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Mirns

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Mirns is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Mirns moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Mirns.

Woningen recent verkocht in Mirns

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mirns. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Mirns.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Mirns. Een eengezinswoning in Mirns komt het meest (56%) voor. Daarna komt een landhuis met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Mirns

In Mirns wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Mirns

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Mirns (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Mirns

Starterswoningen in Mirns zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Mirns zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Mirns zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Mirns? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Mirns

Wil je een huis kopen in Mirns? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Mirns . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Mirns alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Mirns.

Bekijk alle koopwoningen in Mirns. Zoek je huurwoning in Mirns? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Mirns

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Mirns is 4.599 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.488 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Mirns

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Mirns vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Mirns

Mirns bestaat uit 51 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.