Ouwster-Nijega in gemeente De Fryske Marren

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Ouwster-Nijega

Een eerste blik op Ouwster-Nijega

Ouwster-Nijega is een wijk in de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 90 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorboud in Ouwster-Nijega. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 445.000 euro.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 445.000
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Ouwster-Nijega

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ouwster-Nijega is 90 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ouwster-Nijega kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ouwster-Nijega

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ouwster-Nijega. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ouwster-Nijega.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ouwster-Nijega. Een eengezinswoning in Ouwster-Nijega komt het meest (50%) voor. Daarna komt een bungalow met 50% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ouwster-Nijega

In Ouwster-Nijega wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Ouwster-Nijega

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Ouwster-Nijega (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ouwster-Nijega
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Ouwster-Nijega

Wil je een huis kopen in Ouwster-Nijega? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ouwster-Nijega . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ouwster-Nijega alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ouwster-Nijega.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Ouwster-Nijega.

Zoek je huurwoning in Ouwster-Nijega? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Ouwster-Nijega.

Huizenprijzen in Ouwster-Nijega

Starterswoningen in Ouwster-Nijega zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ouwster-Nijega zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ouwster-Nijega zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ouwster-Nijega? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ouwster-Nijega

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ouwster-Nijega is 2.192 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Ouwster-Nijega is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Ouwster-Nijega

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ouwster-Nijega vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Ouwster-Nijega

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Ouwster-Nijega? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Ouwster-Nijega

Ouwster-Nijega

Instellingen zijn opgeslagen