De Huizenmarkt in Rotstergaast (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Rotstergaast

Woningmarkt Rotstergaast

Rotstergaast is een plaats in de gemeente De Fryske Marren. Deze plaats telt volgens het CBS 51.725 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rotstergaast. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 654.841 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 654.841
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Rotstergaast

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rotstergaast is 12 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rotstergaast moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Rotstergaast.

Woningen recent verkocht in Rotstergaast

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rotstergaast. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rotstergaast.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Rotstergaast. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rotstergaast. Een villa in Rotstergaast komt het meest (25%) voor. Daarna komt een landhuis met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rotstergaast

In Rotstergaast wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rotstergaast

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rotstergaast (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Rotstergaast
Binnenring: Nederland

Rotstergaast waar ligt dat?

Woningen te koop Rotstergaast

Wil je een huis kopen in Rotstergaast? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rotstergaast . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Rotstergaast alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rotstergaast.

Bekijk hier alle koopwoningen in Rotstergaast. Zoek je huurwoning in Rotstergaast? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Rotstergaast

Starterswoningen in Rotstergaast zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Rotstergaast zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rotstergaast zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Rotstergaast? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Rotstergaast

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rotstergaast is 3.490 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro).

Leeftijden Rotstergaast

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rotstergaast vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Rotstergaast

Rotstergaast bestaat uit 51 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.