Huizenprijzen en de huizenmarkt in Sloten

Begrijp de huizenprijzen in Sloten met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Sloten

Sloten is een plaats in de gemeente De Fryske Marren. Deze plaats telt volgens het CBS 51.725 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sloten. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 651.681 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 651.681
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Sloten

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sloten is 51 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sloten kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Sloten

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sloten. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sloten.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sloten. Een eengezinswoning in Sloten komt het meest (74%) voor. Daarna komt een villa met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sloten

In Sloten wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sloten

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sloten (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Sloten

Starterswoningen in Sloten zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sloten zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sloten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Sloten? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Sloten

Wil je een huis kopen in Sloten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sloten . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sloten alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sloten.

Bekijk alle koopwoningen in Sloten. Zoek je huurwoning in Sloten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Sloten

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sloten is 3.158 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.900 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Sloten

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sloten vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Sloten

Sloten bestaat uit 51 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.