Sloten in de gemeente De Fryske Marren

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Sloten

Een eerste blik op Sloten

Sloten is een plaats in de gemeente De Fryske Marren. Deze plaats telt volgens het CBS 51.725 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Sloten. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 361.132 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 361.132
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Sloten

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sloten is 74 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sloten kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Sloten

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sloten. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sloten.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sloten. Een eengezinswoning in Sloten komt het meest (76%) voor. Daarna komt een villa met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sloten

In Sloten wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Sloten

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Sloten (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Sloten
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Sloten

Wil je een huis kopen in Sloten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sloten . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sloten alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sloten.

Zoek je huurwoning in Sloten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Sloten.

Huizenprijzen in Sloten

Starterswoningen in Sloten zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Sloten zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sloten zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Sloten? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Sloten

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sloten is 2.506 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.202 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Sloten is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Sloten

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sloten vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Sloten

Sloten bestaat uit 51 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen