logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Oldeouwer in Oldeouwer

Begrijp de huizenprijzen in Oldeouwer De Fryske Marren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oldeouwer De Fryske Marren

Oldeouwer is een wijk in de plaats Oldeouwer binnen de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 80 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oldeouwer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.000.000 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 1.000.000
Percentage gezinnen met kinderen 46%

Verkoopduur woningen in Oldeouwer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oldeouwer is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Oldeouwer

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oldeouwer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oldeouwer.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Oldeouwer. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oldeouwer. Een woonboerderij in Oldeouwer komt het meest (50%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 50% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oldeouwer

In Oldeouwer wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oldeouwer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oldeouwer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oldeouwer De Fryske Marren

Starterswoningen in Oldeouwer De Fryske Marren zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oldeouwer De Fryske Marren zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oldeouwer De Fryske Marren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oldeouwer De Fryske Marren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oldeouwer De Fryske Marren

Wil je een huis kopen in Oldeouwer De Fryske Marren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oldeouwer De Fryske Marren . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oldeouwer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oldeouwer.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Oldeouwer De Fryske Marren.

Bekijk alle koopwoningen in Oldeouwer De Fryske Marren. Zoek je huurwoning in Oldeouwer De Fryske Marren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oldeouwer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oldeouwer is 4.545 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.350 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oldeouwer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oldeouwer vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Oldeouwer

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Oldeouwer? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Oldeouwer

Oldeouwer