Verkoop jouw woning zelf

Jouw woning verkopen kan jij helemaal zelf, van vraagprijs bepalen tot overdracht. Sta met Huispedia een stuk sterker in je schoenen en wordt zelf de verkoopexpert.

Kleine stapjes

Stap voor stap nemen wij jou mee door het hele proces van jouw huisverkoop. Zo weet jij op elk moment precies wat en hoe jij dat moet doen.

Met of zonder hulp

Toch niet alles helemaal zelf doen? Dat snappen wij. Ook via Huispedia kan jij samen met de hulp van een makelaar jouw pareltje verkopen.

Lees meer

Verkoop zelf jouw huis.

Jij kan het zelf en wij begrijpen dat. Wij geven jou alle informatie en handvatten om zelf jouw pareltje van een huis te verkopen. Wij helpen jou om de verkoop van jouw huis voor te bereiden. Van het bepalen van de vraagprijs tot het plannen van jouw bezichtiging. Vervolgens maken wij voor jou de perfecte huispagina om jouw huis te laten stralen, met daarop alles wat jouw kopers nodig hebben bij de aankoop, van bereikbaarheid tot huiswaarde. Zelfs in de minder feestelijke onderwerpen geven wij inzicht zoals toekomstige kosten, tot zelfs inzicht in specifieke gemeentelijke belastingen. En mooi meegenomen, jij weet precies waar je over praat en kan tot wel duizenden euro’s besparen aan makelaarskosten. Met Huispedia sta jij een stuk sterker in jouw schoenen en ben jij zelf een verkoopexpert. En helemaal zelf verkocht, goed geregeld.


Stap voor stap nemen wij jou mee.

Het verkopen van een huis is nogal wat. Tenminste, zo voelt het voor veel mensen. Gelukkig valt het in de praktijk reuze mee en nemen wij jou hier stap voor stap in mee. Eerst gaan wij samen met jou alle gegevens verzamelen van jouw huis. Vanuit centrale systemen kunnen wij alvast een hoop gegevens voor jou invullen, hoef jij die alleen maar te controleren. Makkelijk toch? Vervolgens maak je zelf prachtige foto’s met een leuke verhaaltje. Daarna bepaal je samen met ons de vraagprijs & plan je het bezichtigingsmoment in. Klaar voor de verkoop. Doe zelf de bezichtiging, want jij kent jouw huis het allerbest. Na jouw persoonlijke verhaal tijdens de bezichtiging ontvang jij alle biedingen in jouw biedingscentrum. Kies het bod wat bij jou het allerbest voelt, doen wij de communicatie. Wat nog overblijft is tekenen bij een notaris, met of zonder ons. En verkocht! Op naar jouw volgende stap.


Alleen. Of toch beetje hulp.

Wij helpen jou om een huis volledig zelf te verkopen. Maar wij snappen ook dat niet iedereen zich er comfortabel bij voelt om alles zelf te doen. De perfecte foto maken, misschien kan iemand anders dat toch beter? Of zelf die bezichtiging, zie jij dat niet helemaal zitten? Een makelaar of wat extra hulp van een specialist op bepaalde stukken kan natuurlijk een hoop vertrouwen geven. Zoek hier naar een makelaar bij jou in de buurt die jou op weg kan helpen. Met een beetje hulp kunnen jullie samen jouw pareltje verkopen via Huispedia. Het is jouw feestje, wij willen dat jij op jouw eigen manier jouw huis kan verkopen.

Instellingen zijn opgeslagen