logo Huispedia

Delen van jouw gegevens.

Wij delen nooit zomaar jouw persoonsgegevens met andere partijen zonder dat je daar zelf expliciet toestemming voor hebt gegeven. Zo hoort het. Wij doen alles volgens de geldende Nederlandse en Europese privacy wetgeving, zoals de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

geld

Hoe wij geld verdienen.

Wij delen of verkopen dus nooit zomaar jouw gegevens. Maar hoe verdienen wij dan onze boterham? Een account is toch gratis?

Klopt. Heel eenvoudig: op elke woningpagina staan advertenties die wij verkopen. Daarnaast verdienen wij geld door een vergoeding te vragen voor de diensten die wij aanbieden in samenwerking met onze geselecteerde partners.

Privacy waarborg.

Huispedia heeft het Privacy Waarborg label "Goud" behaald. Hiermee geven wij jou altijd de zekerheid dat wij de privacywetgeving serieus nemen. Wij voldoen aan alle privacy principes die zelfs verder gaan dan de wettelijke verplichtingen voor de Wet Bescherming Persoonsgegevens (AVG) en de Telecommunicatie Wet.

Privacy waarborg keurmerk

Alles goed beveiligd.

Alle gegevens zijn altijd opgeslagen op goed beveiligde servers in Nederland. Niemand kan zomaar bij jouw data komen. Daarbij slaan we alleen op wat nodig is voor jouw account en eventuele diensten.

Jouw woning op Huispedia.

Op Huispedia staan profielen van alle woningen van Nederland. Op deze woningprofielen tonen wij alleen informatie uit openbare bronnen, zoals het Kadaster en CBS. Als je bij ons een account hebt, kan je zelf altijd deze informatie aanpassen, aanvullen of afschermen. Altijd zelf de regie.

markt

Inzicht in je eigen gegevens.

Als je geen account hebt bij ons, dan hebben wij ook verder geen persoonsgegevens over jou. Simpel! Heb je wel een account? Dan kan je altijd precies inzien welke informatie wij over jouw hebben opgeslagen. En indien je geen account meer wilt hebben, kan je dit altijd verwijderen. Je zit bij ons nergens aan vast.


Pak zelf de regie over jouw data & woning.

Maak een account aan en beheer
je eigen woning op Huispedia.

Aan de slag

Meer details over privacy?

Wil je graag de precieze details weten over ons beleid omtrent privacy en kan je tegen een beetje advocatentaal? Bekijk dan ons algemene privacybeleid.

Privacybeleid

Toch nog vragen?

Bekijk ons helpcentrum voor de veelvoorkomende vragen. En kom je er niet uit? Dan kan je met ons ook altijd direct contact opnemen via het contactformulier.

Helpcentrum