Koopwoningen in Nijmegen

Bekijk alle 553 woningen te koop in Nijmegen. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Nijmegen die je zoekt.

Makelaars in Nijmegen

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Nijmegen? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Nijmegen. Een koopwoning bezichtigen in Nijmegen? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Nijmegen

Er staan 553 woningen te koop in Nijmegen die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Nijmegen.

Huis te koop in Nijmegen

Nijmegen is een plaats in de gemeente Nijmegen binnen de provincie Gelderland. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Nijmegen ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Nijmegen. Kan je jouw woning niet vinden in Nijmegen? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Nijmegen op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Nijmegen? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Nijmegen! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Nijmegen, koophuizen Nijmegen of 4 kamer woningen Nijmegen.
Instellingen zijn opgeslagen