Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Waadhoeke

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Waadhoeke met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Waadhoeke

Waadhoeke is een gemeente in de provincie Friesland. Deze gemeente telt volgens het CBS 43.625 inwoners. Momenteel staan er 104 woningen te koop en zijn er recent 151 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Waadhoeke. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 202.000.

Woningen te koop 104
Woningen recent verkocht 151
Gemiddelde vraagprijs € 367.841
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 202.000
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Waadhoeke

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Waadhoeke is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Waadhoeke moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Waadhoeke.

Woningen recent verkocht in Waadhoeke

Er zijn recent 151 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Waadhoeke. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Waadhoeke.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Waadhoeke. Een eengezinswoning in Waadhoeke komt het meest (82%) voor. Daarna komt een herenhuis met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Waadhoeke

In Waadhoeke wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Waadhoeke

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Waadhoeke (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Waadhoeke

Starterswoningen in gemeente Waadhoeke zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Waadhoeke zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Waadhoeke zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Waadhoeke? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Waadhoeke

Wil je een huis kopen in gemeente Waadhoeke? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Waadhoeke . Er staan momenteel 104 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Waadhoeke alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Waadhoeke.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Waadhoeke. Zoek je huurwoning in gemeente Waadhoeke? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Waadhoeke

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Waadhoeke is 2.593 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.356 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Waadhoeke

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Waadhoeke vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Waadhoeke

De gemeente Waadhoeke telt 41 plaatsen.

Achlum Baaium Berltsum Bitgum Bitgummole Blessum Boer Boksum Deinum Dongjum Dronryp Firdgum Franeker Herbaijum Hitzum Ingelum Klooster Lidlum Marsum Menaam Minnertsga Nij Altoenae Oosterbierum Oudebildtzijl Peins Pietersbierum Ried Schalsum Sexbierum Skingen Slappeterp Spannum St.-Annaparochie St.-Jacobiparochie Tzum Tzummarum Vrouwenparochie Westhoek Wier Winsum Wjelsryp Zweins

Wijken van Waadhoeke

Waadhoeke bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.