De Huizenmarkt gemeente Waadhoeke (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Waadhoeke

Woningmarkt Waadhoeke

Waadhoeke is een gemeente in de provincie Friesland. Deze gemeente telt volgens het CBS 43.625 inwoners. Momenteel staan er 152 woningen te koop en zijn er recent 169 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Waadhoeke. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 152
Woningen recent verkocht 169
Gemiddelde vraagprijs € 343.820
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Waadhoeke

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Waadhoeke is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Waadhoeke moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Waadhoeke.

Woningen recent verkocht in Waadhoeke

Er zijn recent 169 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Waadhoeke. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Waadhoeke.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Waadhoeke. Een eengezinswoning in Waadhoeke komt het meest (82%) voor. Daarna komt een herenhuis met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Waadhoeke

In Waadhoeke wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Waadhoeke

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Waadhoeke (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Waadhoeke
Binnenring: Nederland

Waadhoeke waar ligt dat?

Woningen te koop Waadhoeke

Wil je een huis kopen in Waadhoeke? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Waadhoeke . Er staan momenteel 152 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Waadhoeke alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Waadhoeke.

Bekijk hier alle koopwoningen in Waadhoeke. Zoek je huurwoning in Waadhoeke? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Waadhoeke

Starterswoningen in Waadhoeke zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Waadhoeke zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Waadhoeke zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Waadhoeke? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Waadhoeke

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Waadhoeke is 2.346 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.204 euro).

Leeftijden Waadhoeke

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Waadhoeke vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Waadhoeke

De gemeente Waadhoeke telt 41 plaatsen.

Achlum Baaium Berltsum Bitgum Bitgummole Blessum Boer Boksum Deinum Dongjum Dronryp Firdgum Franeker Herbaijum Hitzum Ingelum Klooster Lidlum Marsum Menaam Minnertsga Nij Altoenae Oosterbierum Oudebildtzijl Peins Pietersbierum Ried Schalsum Sexbierum Skingen Slappeterp Spannum St.-Annaparochie St.-Jacobiparochie Tzum Tzummarum Vrouwenparochie Westhoek Wier Winsum Wjelsryp Zweins

Alle wijken van Waadhoeke

Waadhoeke bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.