De Huizenmarkt in Spannum (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Spannum

Woningmarkt Spannum

Spannum is een plaats in de gemeente Waadhoeke. Deze plaats telt volgens het CBS 43.625 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Spannum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 252.554 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 252.554
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Spannum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Spannum is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Spannum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Spannum.

Woningen recent verkocht in Spannum

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Spannum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Spannum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Spannum. Een eengezinswoning in Spannum komt het meest (85%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Spannum

In Spannum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Spannum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Spannum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Spannum
Binnenring: Nederland

Spannum waar ligt dat?

Woningen te koop Spannum

Wil je een huis kopen in Spannum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Spannum . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Spannum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Spannum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Spannum. Zoek je huurwoning in Spannum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Spannum

Starterswoningen in Spannum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Spannum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Spannum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Spannum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Spannum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Spannum is 2.007 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.882 euro).

Leeftijden Spannum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Spannum vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Spannum

Spannum bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.