logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Spannum

Begrijp de huizenprijzen in Spannum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Spannum

Spannum is een plaats in de gemeente Waadhoeke. Deze plaats telt volgens het CBS 46.718 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Spannum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 454.525 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 454.525
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Spannum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Spannum is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Spannum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Spannum.

Woningen recent verkocht in Spannum

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Spannum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Spannum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Spannum. Een eengezinswoning in Spannum komt het meest (86%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Spannum

In Spannum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Spannum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Spannum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Spannum

Starterswoningen in Spannum zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Spannum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Spannum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Spannum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Spannum

Wil je een huis kopen in Spannum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Spannum . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Spannum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Spannum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Spannum.

Bekijk alle koopwoningen in Spannum. Zoek je huurwoning in Spannum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Spannum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Spannum is 3.303 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.005 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Spannum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Spannum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Spannum

Spannum bestaat uit 54 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.