logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Firdgum in Firdgum

Begrijp de huizenprijzen in Firdgum Waadhoeke met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Firdgum Waadhoeke

Firdgum is een wijk in de plaats Firdgum binnen de gemeente Waadhoeke. Deze wijk telt volgens het CBS 65 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Firdgum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 275.000 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 275.000
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Firdgum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Firdgum is 51 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Firdgum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Firdgum

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Firdgum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Firdgum.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Firdgum. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Firdgum. Een eengezinswoning in Firdgum komt het meest (83%) voor. Daarna komt een herenhuis met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Firdgum

In Firdgum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Firdgum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Firdgum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Firdgum Waadhoeke

Starterswoningen in Firdgum Waadhoeke zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Firdgum Waadhoeke zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Firdgum Waadhoeke zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Firdgum Waadhoeke? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Firdgum Waadhoeke

Wil je een huis kopen in Firdgum Waadhoeke? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Firdgum Waadhoeke . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Firdgum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Firdgum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Firdgum Waadhoeke.

Bekijk alle koopwoningen in Firdgum Waadhoeke. Zoek je huurwoning in Firdgum Waadhoeke? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Firdgum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Firdgum is 2.895 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Firdgum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Firdgum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Firdgum

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Firdgum? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Firdgum

Firdgum