logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt - Franeker in Franeker

Begrijp de huizenprijzen in - Franeker Waadhoeke met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in - Franeker Waadhoeke

- Franeker is een wijk in de plaats Franeker binnen de gemeente Waadhoeke. Deze wijk telt volgens het CBS 9.430 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in - Franeker. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 318.968 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 318.968
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in - Franeker

De gemiddelde verkoopduur van huizen in - Franeker is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in - Franeker moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in - Franeker.

Woningen recent verkocht in - Franeker

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in - Franeker. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond - Franeker.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in - Franeker. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in - Franeker. Een bovenwoning in - Franeker komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling - Franeker

In - Franeker wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat - Franeker

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van - Franeker (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in - Franeker Waadhoeke

Starterswoningen in - Franeker Waadhoeke zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in - Franeker Waadhoeke zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in - Franeker Waadhoeke zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in - Franeker Waadhoeke? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop - Franeker Waadhoeke

Wil je een huis kopen in - Franeker Waadhoeke? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in - Franeker Waadhoeke . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in - Franeker alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in - Franeker.

Er staan momenteel geen woningen te koop in - Franeker Waadhoeke.

Bekijk alle koopwoningen in - Franeker Waadhoeke. Zoek je huurwoning in - Franeker Waadhoeke? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in - Franeker

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in - Franeker is 2.131 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.928 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden - Franeker

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in - Franeker vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in - Franeker

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in - Franeker? Ontdek ook de buurten binnen de wijk - Franeker

Franeker - Binnenstad Franeker - Professorenbuurt Franeker - Stationsbuurt, oostelijk en zuidelijk industriete Franeker - Vliet, Tuinen en Frisia Franeker - Kaatsersbuurt Franeker - C. van Saarloosstraat en omgeving Franeker - Hamburgerrak en Het Want Franeker - Schalsumerplan en Arkens Franeker - Watertoren, Bloemketerp en Zevenhuizen Franeker - Verspreide huizen