Huizenmarkt - Franeker in Franeker (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in - Franeker

Woningmarkt - Franeker

- Franeker is een wijk in de plaats Franeker binnen de gemeente Waadhoeke. Deze wijk telt volgens het CBS 9.430 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in - Franeker. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 318.968 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 318.968
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in - Franeker

De gemiddelde verkoopduur van huizen in - Franeker is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in - Franeker moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in - Franeker.

Woningen recent verkocht in - Franeker

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in - Franeker. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond - Franeker.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in - Franeker. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in - Franeker. Een bovenwoning in - Franeker komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling - Franeker

In - Franeker wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat - Franeker

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van - Franeker (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: - Franeker
Binnenring: Nederland

- Franeker waar ligt dat?

Woningen te koop - Franeker

Wil je een huis kopen in - Franeker? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in - Franeker . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in - Franeker alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in - Franeker.

Er staan momenteel geen woningen te koop in - Franeker.

Bekijk hier alle koopwoningen in - Franeker. Zoek je huurwoning in - Franeker? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in - Franeker

Starterswoningen in - Franeker zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in - Franeker zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in - Franeker zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in - Franeker? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs - Franeker

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in - Franeker is 2.131 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.928 euro).

Leeftijden - Franeker

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in - Franeker vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in - Franeker

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in - Franeker? Ontdek ook de buurten binnen de wijk - Franeker

Franeker - Binnenstad Franeker - Professorenbuurt Franeker - Stationsbuurt, oostelijk en zuidelijk industriete Franeker - Vliet, Tuinen en Frisia Franeker - Kaatsersbuurt Franeker - C. van Saarloosstraat en omgeving Franeker - Hamburgerrak en Het Want Franeker - Schalsumerplan en Arkens Franeker - Watertoren, Bloemketerp en Zevenhuizen Franeker - Verspreide huizen