logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in St.-Annaparochie

Begrijp de huizenprijzen in St.-Annaparochie met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in St.-Annaparochie

St.-Annaparochie is een plaats in de gemeente Waadhoeke. Deze plaats telt volgens het CBS 46.718 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in St.-Annaparochie. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 384.909 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 18
Gemiddelde vraagprijs € 384.909
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in St.-Annaparochie

De gemiddelde verkoopduur van huizen in St.-Annaparochie is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in St.-Annaparochie moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in St.-Annaparochie.

Woningen recent verkocht in St.-Annaparochie

Er zijn recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in St.-Annaparochie. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond St.-Annaparochie.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in St.-Annaparochie. Een eengezinswoning in St.-Annaparochie komt het meest (89%) voor. Daarna komt een herenhuis met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling St.-Annaparochie

In St.-Annaparochie wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat St.-Annaparochie

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van St.-Annaparochie (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in St.-Annaparochie

Starterswoningen in St.-Annaparochie zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in St.-Annaparochie zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in St.-Annaparochie zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in St.-Annaparochie? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop St.-Annaparochie

Wil je een huis kopen in St.-Annaparochie? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in St.-Annaparochie . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in St.-Annaparochie alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in St.-Annaparochie.

Bekijk alle koopwoningen in St.-Annaparochie. Zoek je huurwoning in St.-Annaparochie? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in St.-Annaparochie

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in St.-Annaparochie is 2.665 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.511 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden St.-Annaparochie

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in St.-Annaparochie vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van St.-Annaparochie

St.-Annaparochie bestaat uit 54 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.