De Huizenmarkt in St.-Annaparochie (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in St.-Annaparochie

Woningmarkt St.-Annaparochie

St.-Annaparochie is een plaats in de gemeente Waadhoeke. Deze plaats telt volgens het CBS 43.625 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in St.-Annaparochie. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 386.701 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 386.701
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in St.-Annaparochie

De gemiddelde verkoopduur van huizen in St.-Annaparochie is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in St.-Annaparochie moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in St.-Annaparochie.

Woningen recent verkocht in St.-Annaparochie

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in St.-Annaparochie. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond St.-Annaparochie.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in St.-Annaparochie. Een eengezinswoning in St.-Annaparochie komt het meest (88%) voor. Daarna komt een herenhuis met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling St.-Annaparochie

In St.-Annaparochie wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat St.-Annaparochie

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van St.-Annaparochie (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: St.-Annaparochie
Binnenring: Nederland

St.-Annaparochie waar ligt dat?

Woningen te koop St.-Annaparochie

Wil je een huis kopen in St.-Annaparochie? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in St.-Annaparochie . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in St.-Annaparochie alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in St.-Annaparochie.

Bekijk hier alle koopwoningen in St.-Annaparochie. Zoek je huurwoning in St.-Annaparochie? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in St.-Annaparochie

Starterswoningen in St.-Annaparochie zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in St.-Annaparochie zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in St.-Annaparochie zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in St.-Annaparochie? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs St.-Annaparochie

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in St.-Annaparochie is 2.452 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.681 euro).

Leeftijden St.-Annaparochie

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in St.-Annaparochie vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van St.-Annaparochie

St.-Annaparochie bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.