logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Menaam in Menaam

Begrijp de huizenprijzen in Menaam Waadhoeke met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Menaam Waadhoeke

Menaam is een wijk in de plaats Menaam binnen de gemeente Waadhoeke. Deze wijk telt volgens het CBS 2.795 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Menaam. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 453.784 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 453.784
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Menaam

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Menaam is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Menaam moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Menaam.

Woningen recent verkocht in Menaam

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Menaam. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Menaam.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Menaam. Een eengezinswoning in Menaam komt het meest (87%) voor. Daarna komt een herenhuis met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Menaam

In Menaam wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Menaam

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Menaam (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Menaam Waadhoeke

Starterswoningen in Menaam Waadhoeke zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Menaam Waadhoeke zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Menaam Waadhoeke zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Menaam Waadhoeke? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Menaam Waadhoeke

Wil je een huis kopen in Menaam Waadhoeke? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Menaam Waadhoeke . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Menaam alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Menaam.

Bekijk alle koopwoningen in Menaam Waadhoeke. Zoek je huurwoning in Menaam Waadhoeke? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Menaam

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Menaam is 2.836 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Menaam

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Menaam vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Menaam

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Menaam? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Menaam

Buitengebied Menaam Menaam Bedrijventerrein Noord Menaam Oost Menaam West