De Huizenmarkt in Klooster Lidlum (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Klooster Lidlum

Woningmarkt Klooster Lidlum

Klooster Lidlum is een plaats in de gemeente Waadhoeke. Deze plaats telt volgens het CBS 43.625 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Klooster Lidlum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 328.472 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 328.472
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Klooster Lidlum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Klooster Lidlum is 8 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Klooster Lidlum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Klooster Lidlum.

Woningen recent verkocht in Klooster Lidlum

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Klooster Lidlum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Klooster Lidlum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Klooster Lidlum. Een landhuis in Klooster Lidlum komt het meest (50%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Klooster Lidlum

In Klooster Lidlum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Klooster Lidlum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Klooster Lidlum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Klooster Lidlum
Binnenring: Nederland

Klooster Lidlum waar ligt dat?

Woningen te koop Klooster Lidlum

Wil je een huis kopen in Klooster Lidlum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Klooster Lidlum . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Klooster Lidlum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Klooster Lidlum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Klooster Lidlum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Klooster Lidlum. Zoek je huurwoning in Klooster Lidlum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Klooster Lidlum

Starterswoningen in Klooster Lidlum zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Klooster Lidlum zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Klooster Lidlum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Klooster Lidlum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Klooster Lidlum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Klooster Lidlum is 3.204 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.000 euro).

Leeftijden Klooster Lidlum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Klooster Lidlum vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Klooster Lidlum

Klooster Lidlum bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.