logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Ried

Begrijp de huizenprijzen in Ried met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ried

Ried is een plaats in de gemeente Waadhoeke. Deze plaats telt volgens het CBS 46.718 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ried. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 353.626 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 353.626
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Ried

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ried is 49 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ried kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ried

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ried. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ried.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ried. Een eengezinswoning in Ried komt het meest (84%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ried

In Ried wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ried

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ried (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Ried

Starterswoningen in Ried zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Ried zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ried zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ried? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ried

Wil je een huis kopen in Ried? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ried . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ried alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ried.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Ried.

Bekijk alle koopwoningen in Ried. Zoek je huurwoning in Ried? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ried

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ried is 2.189 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.190 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ried

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ried vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Ried

Ried bestaat uit 54 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.