De Huizenmarkt in Ried (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Ried

Woningmarkt Ried

Ried is een plaats in de gemeente Waadhoeke. Deze plaats telt volgens het CBS 43.625 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ried. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 338.380 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 338.380
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Ried

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ried is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ried moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ried.

Woningen recent verkocht in Ried

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ried. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ried.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ried. Een eengezinswoning in Ried komt het meest (80%) voor. Daarna komt een bungalow met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ried

In Ried wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ried

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ried (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ried
Binnenring: Nederland

Ried waar ligt dat?

Woningen te koop Ried

Wil je een huis kopen in Ried? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ried . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ried alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ried.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Ried.

Bekijk hier alle koopwoningen in Ried. Zoek je huurwoning in Ried? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Ried

Starterswoningen in Ried zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Ried zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ried zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ried? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ried

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ried is 2.043 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.000 euro).

Leeftijden Ried

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ried vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Ried

Ried bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.