logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Pietersbierum in Pietersbierum

Begrijp de huizenprijzen in Pietersbierum Waadhoeke met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Pietersbierum

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Pietersbierum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Pietersbierum.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Pietersbierum. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Pietersbierum. Een eengezinswoning in Pietersbierum komt het meest (83%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Pietersbierum

In Pietersbierum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Pietersbierum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Pietersbierum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Pietersbierum Waadhoeke

Starterswoningen in Pietersbierum Waadhoeke zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Pietersbierum Waadhoeke zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Pietersbierum Waadhoeke zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Pietersbierum Waadhoeke? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Pietersbierum Waadhoeke

Wil je een huis kopen in Pietersbierum Waadhoeke? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Pietersbierum Waadhoeke . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Pietersbierum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Pietersbierum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Pietersbierum Waadhoeke.

Bekijk alle koopwoningen in Pietersbierum Waadhoeke. Zoek je huurwoning in Pietersbierum Waadhoeke? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Leeftijden Pietersbierum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Pietersbierum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Pietersbierum

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Pietersbierum? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Pietersbierum

Pietersbierum