Huizenprijzen en de huizenmarkt in Dronryp

Begrijp de huizenprijzen in Dronryp met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Dronryp

Dronryp is een plaats in de gemeente Waadhoeke. Deze plaats telt volgens het CBS 43.625 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dronryp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 429.394 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 429.394
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Dronryp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dronryp is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Dronryp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Dronryp.

Woningen recent verkocht in Dronryp

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dronryp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dronryp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Dronryp. Een eengezinswoning in Dronryp komt het meest (81%) voor. Daarna komt een herenhuis met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Dronryp

In Dronryp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Dronryp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Dronryp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Dronryp

Starterswoningen in Dronryp zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Dronryp zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dronryp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Dronryp? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Dronryp

Wil je een huis kopen in Dronryp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dronryp . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Dronryp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dronryp.

Bekijk alle koopwoningen in Dronryp. Zoek je huurwoning in Dronryp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Dronryp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dronryp is 2.663 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.848 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Dronryp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dronryp vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Dronryp

Dronryp bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.