Dronryp in de gemeente Waadhoeke

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Dronryp

Een eerste blik op Dronryp

Dronryp is een plaats in de gemeente Waadhoeke. Deze plaats telt volgens het CBS 43.625 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Dronryp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 398.638 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 398.638
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Dronryp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dronryp is 36 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Dronryp kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Dronryp

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dronryp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dronryp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Dronryp. Een eengezinswoning in Dronryp komt het meest (83%) voor. Daarna komt een herenhuis met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Dronryp

In Dronryp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Dronryp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Dronryp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Dronryp
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Dronryp

Wil je een huis kopen in Dronryp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dronryp. Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Dronryp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dronryp.

Huizenprijzen in Dronryp

Starterswoningen in Dronryp zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Dronryp zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dronryp zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Dronryp? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Dronryp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dronryp is 2.345 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.222 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Dronryp is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Dronryp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dronryp vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Dronryp

Dronryp bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen