Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hitzum

Begrijp de huizenprijzen in Hitzum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hitzum

Hitzum is een plaats in de gemeente Waadhoeke. Deze plaats telt volgens het CBS 43.625 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hitzum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 379.063 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 379.063
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Hitzum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hitzum is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hitzum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hitzum.

Woningen recent verkocht in Hitzum

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hitzum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hitzum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hitzum. Een eengezinswoning in Hitzum komt het meest (70%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hitzum

In Hitzum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hitzum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hitzum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hitzum

Starterswoningen in Hitzum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hitzum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hitzum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hitzum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hitzum

Wil je een huis kopen in Hitzum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hitzum . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hitzum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hitzum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Hitzum.

Bekijk alle koopwoningen in Hitzum. Zoek je huurwoning in Hitzum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hitzum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hitzum is 1.790 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.233 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hitzum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hitzum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hitzum

Hitzum bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.