logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Zweins in Zweins

Begrijp de huizenprijzen in Zweins Waadhoeke met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Zweins Waadhoeke

Zweins is een wijk in de plaats Zweins binnen de gemeente Waadhoeke. Deze wijk telt volgens het CBS 125 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zweins. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 582.535 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 582.535
Percentage gezinnen met kinderen 52%

Verkoopduur woningen in Zweins

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zweins is 91 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zweins kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Zweins

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zweins. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zweins.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Zweins. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zweins. Een eengezinswoning in Zweins komt het meest (71%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zweins

In Zweins wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zweins

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zweins (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Zweins Waadhoeke

Starterswoningen in Zweins Waadhoeke zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Zweins Waadhoeke zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zweins Waadhoeke zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Zweins Waadhoeke? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Zweins Waadhoeke

Wil je een huis kopen in Zweins Waadhoeke? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zweins Waadhoeke . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Zweins alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zweins.

Bekijk alle koopwoningen in Zweins Waadhoeke. Zoek je huurwoning in Zweins Waadhoeke? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Zweins

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zweins is 4.480 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Zweins

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zweins vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Zweins

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Zweins? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Zweins

Zweins